Підсумки виробництва
За підсумками 2019 року, у порівнянні з 2018 роком, олійно-жирова галузь України демонструє значне зростання виробництва основних видів олійно-жирової продукції:
Олія соняшникова нерафінована (без олійниць) – 113,8%
Олія соєва – 130,2%
Олія ріпакова – 114,1%
Олія соняшникова рафінована – 114,7%
Шрот соєвий – 125,1%
Шрот соняшниковий – 108,7%
Маргаринова продукція – 110,4%
Майонез та соуси – 102,7%.
У 2019/20 МР (станом на 01.01.2020 року) у порівнянні з відповідним періодом 2018/19 МР зростання виробництва основних видів олійно-жирової продукції склало:
Олія соняшникова нерафінована (без олійниць) – 112,1%
Олія соєва – 116,3%
Олія ріпакова – 113,5%
Олія соняшникова рафінована – 121,6%
Шрот соєвий – 109,2%
Шрот соняшниковий – 100,1%
Маргаринова продукція – 112,7%
Майонез та соуси – 108,7%.