Підсумки виробництва

30 січня 2020

За підсумками 2019 року, у порівнянні з 2018 роком, олійно-жирова галузь України демонструє значне зростання виробництва основних видів олійно-жирової продукції:

Олія соняшникова нерафінована (без олійниць) – 113,8%

Олія соєва – 130,2%

Олія ріпакова – 114,1%

Олія соняшникова рафінована – 114,7%

Шрот соєвий – 125,1%

Шрот соняшниковий – 108,7%

Маргаринова продукція – 110,4%

Майонез та соуси – 102,7%.


У 2019/20 МР (станом на 01.01.2020 року) у порівнянні з відповідним періодом 2018/19 МР зростання виробництва основних видів олійно-жирової продукції склало:

Олія соняшникова нерафінована (без олійниць) – 112,1%

Олія соєва – 116,3%

Олія ріпакова – 113,5%

Олія соняшникова рафінована – 121,6%

Шрот соєвий – 109,2%

Шрот соняшниковий – 100,1%

Маргаринова продукція – 112,7%

Майонез та соуси – 108,7%.