Підвищення кваліфікації

26 червня 2014

Відповідно до навчально-тематичного плану підвищення кваліфікації на 2014 рік у період з 07.07.14 по 12.07.14 на базі державного закладу освіти «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ» на кафедрі «Харчових технологій, інженерії та агрономії» (вул. Балківська 54, м. Одеса, 65006, телефон (048 732-41-57) відбудеться підвищення кваліфікації технологів та спеціалістів випробувальних лабораторій олійно-жирових підприємств по темі: «Сучасні системи і методи оцінювання якості та безпечності жирових і жировмісних продуктів».

Програма підвищення кваліфікації складена з урахуванням необхідного поновлення та опанування сучасних знань технологами та фахівцями випробувальних лабораторій олійно-жирових підприємств.

Для проведення навчання запрошені провідні вчені та фахівці: д. б. н., професор, академік Левицький А. П., фахівці УкрНДІОЖ НААН, Одеського інституту олійних культур та інші.

З організаційних питань необхідно звертатися до завідуючої кафедрою Стоянової Людмили Олександрівни (066-851-55-94, 067-921-95-20) та на кафедру: тел. 048-733-53-69.