Про підвищення кваліфікації спеціалістів лабораторій і технологічних служб

4 червня 2019

Асоціація «Укроліяпром» повідомляє, що в період з 08.07 по 13.07.2019 року (включно, шестиденна робоча неділя) в Державному закладі освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» Національного університету харчових технологій відбудеться підвищення кваліфікації для спеціалістів технологічних служб і виробничих випробувальних лабораторій.

Тема короткотермінового підвищення кваліфікації:«Нормативно-правове регулювання діяльності харчових підприємств. Інноваційні розвитку технологій виробництва олійно-жирових продуктів».

Мета навчання: оновлення і розширення знань у сфері підтвердження безпечності та якості олійно-жирової продукції та її виробництва.

Навчально-тематичний план підвищення кваліфікації (додається), розроблений спільно з асоціацією «Укроліяпром» та УкрНДІОЖ НААН.

Програма навчання складена з урахуванням необхідності ознайомлення фахівців галузі з новим законодавством України щодо забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, а також сучасними інструментальними методами її дослідження та новими технологічними інноваційними розробками стосовно виробництва олійно-жирової продукції.

З докладами перед слухачами виступатимуть провідні вчені.

Для учасників асоціації підвищення кваліфікації здійснюватиметься за кошти державного бюджету. При бажанні отримати свідоцтво державного зразку про короткотермінове підвищення кваліфікації слід сплатити вартість бланку 33 грн., у тому числі ПДВ.

У разі необхідності інститут має можливість надавати послуги з проживання в гуртожитку. Вартість 48 грн/добу, у тому числі ПДВ. Оплата відбувається перерахунком коштів на розрахунковий рахунок інституту за реквізитами.

Отримувач:
ДЗО «ОІПДО» НУХТ
р/р 31250278105697
за свідоцтва
Код ЄДРПОУ 00374350
МФО820172,
ДКСУ в м. Київ

Отримувач:
ДЗО «ОІПДО» НУХТ
р/р 31257278205697,
за проживання
Код ЄДРПОУ 00374350
МФО 820172,
ДКСУ в м. Київ

Враховуючи важливість та необхідність прийняття участі спеціалістів підприємств у підвищенні кваліфікації, прошу керівників підприємств знайти фінансову можливість та направити їх для участі у навчанні.

Про прийняте рішення прошу повідомити електронною поштою в асоціацію «Укроліяпром» та «Одеський інститут післядипломної освіти» Національного університету харчових технологій за адресою oipdo@eurocom.od.ua до 27.06.19.

Контактна особа з питань навчання — завідувач кафедри харчових технологій та інженерії, к. т. н. Стоянова Л. О. (тел. моб. 067-921-95-20 або 066 851 55 94).

З організаційних питань, питань проживання, сплати за свідоцтва прошу звертатися до контактної особи — начальника навчального відділу ДЗО «ОІПДО» НУХТ Бабич НаталіїЄвгенівни (тел. моб. 098-231-78-97) або заст. директора інституту Максименко Олени Володимирівни (тел.: 0482-39-02-76; тел. моб. 096-793-17-71 чи 066-357-01-34).

Адреса навчального закладу: м. Одеса, вул. Балківська, 54.