У ніч проти 12 квітня 2022 р. пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця Пильник Лариса Трохимівна

13 квітня 2022

У ніч проти 12 квітня 2022 р. пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця Пильник Лариса Трохимівна – світла, чуйна, інтелігентна та благородна, яка віддала понад 20 років свого життя служінню олійно-жирової промисловості України у складі виконавчої дирекції галузевої асоціації «Укроліяпром».

Вона народилась 21 травня 1950 року на Чернігівщині в сім'ї вчителів. Після закінчення Київського технологічного інституту харчової промисловості пройшла трудовий шлях від головного спеціаліста Республіканського об'єднання «Укрцукор» до заступника начальника технічного управління Міністерства харчової промисловості України. Останні роки працювала головним спеціалістом в асоціації «Укроліяпром», де приділяла багато уваги питанням наукових розробок, енергозбереження, зовнішньоекономічної діяльності, сприяла вирішенню проблемних питань, що виникали у підприємств по різним напрямкам.

Лариса Трохимівна завжди відрізнялася обов'язковістю та сумлінністю, вимогливістю до себе та оточуючих. Її життя було пов'язане з харчопромом – наймирнішою та найгуманнішою галуззю.

Висловлюємо глибоке співчуття рідним, близьким та друзям!

Світла пам'ять світлій людині!