Запрошуємо на Міжнародну конференцію «BLACK SEA GRAIN & OIL TRADE», 2-3 вересня 2020 року

29 липня 2020

УкрАгроКонсалт продовжує підготовку до 17 Міжнародної конференції «BLACK SEA GRAIN & OIL TRADE», яка відбудеться 2-3 вересня 2020р. в Event Hall Obolon, Київ.

З огляду на унікальні обставини цього року, а також наближення сезону олійних культур, УкрАгроКонсалт об’єднає конференції «Black Sea Grain» та «Black Sea Oil Trade», та проведе їх спільно 2-3 вересня 2020 р.

Подія поєднає 2 дні ексклюзивної агроаналітики від провідних експертів зернового та олійного ринків з відпочинком та часом для налагодження зв’язків.

Задля більшої безпеки та комфорту делегатів, цього року конференція відбудеться в Event Hall Obolon – просторому сучасному комплексі на мальовничому березі Дніпра.

Нова локація відповідає усім вимогам безпеки:

- Конференц зала площею 1300м2 забезпечує розсадку відвідувачів з рекомендованою дистанцією в 1,5м

- Система вентиляції безперервно очищує та оновлює повітря у залі. Додаткове провітрювання здійснюватиметься кожні 1,5 години

- Наявність відкритої зони для роботи, спілкування та відпочинку учасників на свіжому повітрі

- Проведення ланчів та вечірньої програми на мальовничому березі Дніпра

- Кожен учасник отримає засоби індивідуального захисту та дезінфекції

Також, конференція передбачає можливість Онлайн-участі для тих, хто не зможе бути присутнім особисто.

Більше деталей, програма конференції, реєстрація, список учасників та інше – на сайті конференції. Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Подія відбудеться за підтримки Асоціації «Укроліяпром».